Informatieavond Buurtactie Energiezuinig Wonen Waspik

Datum:                dinsdagavond 4 april

Tijd:                      19:30 tot 21:30 uur

Plaats:                  Den Bolder, Schoolstraat 19, Waspik

 

Na drie succesvolle workshops over energiebesparen en isoleren in Zanddonk, Waspik en Sprang, is er aanstaande dinsdagavond 4 april een informatieavond in Den Bolder. Naar aanleiding van de Buurtactie waarbij er 6 woningen in Waspik zijn bezocht door een technisch adviseur, houdt het Regionaal Energieloket een presentatie over wat je moet doen als je echt grondig aan de slag wilt met de verduurzaming van je huis. Tijdens deze avond kun je samen leren van de woningbezoeken en je eigen specifieke vragen stellen over bijvoorbeeld isolatie, ventilatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Ook kun je aansluitend een huisbezoek aanvragen bij het Energieloket Waalwijk. Eén van de energiecoaches komt dan bij je thuis langs, en als de buitentemperatuur laag genoeg is, kan dan ook een warmtescan worden gemaakt.

Deze avond wordt georganiseerd door Gemeente Waalwijk in samenwerking met Platform Waspik, het Regionaal Energieloket en Langstraat Energie.

Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar duurzaam@waalwijk.nl o.v.v. ‘informatie- bijeenkomst 4 april’.

Ik meld me aan voor de Informatieavond Buurtactie Energiezuinig Wonen Waspik op 4 april 2023.