Huisbezoeken
Als u een eigen woning in de Gemeente Waalwijk bewoont, dan kunt u ook een gesprek bij u thuis met een energiecoach aanvragen. Die coach loopt dan samen met u door uw huis, informeert u over de besparingsmogelijkheden en helpt u bij het opstellen van een plan om uw huis duurzaam te maken.
Energiecoaches zijn opgeleide onafhankelijke vrijwilligers. Zij zijn niet verbonden aan een bedrijf dat energieproducten of -services levert en u krijgt dus onpartijdige informatie over manieren om energie te besparen en om uiteindelijk van het gas af te kunnen.

Als u zo'n bezoek wenst, druk dan op de knop onderaan, getiteld "Huisbezoek aanvragen" . Daarna zult u een Excel-bestand ontvangen waarin u een aantal gegevens over uw woning moet invullen. Na ontvangst van die gegevens wordt u dan benaderd door één van onze energiecoaches om een afspraak te maken.
Warmtescan-acties: als de buitentemperatuur laag genoeg is en de bezetting van de energiecoaches dit toelaat, wordt als onderdeel van de huisbezoeken een warmtescan gemaakt om zodoende warmtelekken op te sporen.

Huisbezoeken zijn vooralsnog gratis.

 

Disclaimer

Aan de informatie die de energiecoaches geven, kunnen geen rechten worden ontleend.